Packages

Echipament necesar

Pentru a scoate maximul din excursia dvs. pe MTB, trebuie sa fiti pregatiti pentru tot ce potecile si vremea v-au pregatit!

Lista urmatoare este informativa si a fost gandita pentru a putea acoperi toate necesitatile unei experiente pe bicleta de munte, de aceea daca nu gasiti ceva ce credeti ca ar putea sa va foloseasca, nu ezitati sa impachetati in bagaj!

  • bicicleta de munte (in cazul in care nu inchiriati)
  • tricouri sintetice
  • pantaloni scurti cu bazon de calitate
  • casca
  • protectii pentru coate si genunchi
  • manusi cu degete cu gel pentru palma
  • sosete de ciclism (sintetice sau din lana usoara)
  • maneci incalzitoare
  • incalzitoare pentru picioare(sau pantaloni lungi cu bazon)
  • incaltaminte pentru ciclism(cu placute SPD sau talpa foarte tare)
  • CamelBack sau rucsac cu punga pentru H2O
  • bidon pentru apa
  • camere de schimb
  • pompa de mana
  • trusa de scule Multitool(preferabil cu presa de lant)
  • impermeabil de ploaie(preferabil Gore-Tex cu deschidere pentru ventilatie)
  • softshell pentru vant (mulat pe corp)
  • dresuri si bluze de corp termice(material sintetic sau lana merinos)
  • ochelari de soare(de preferat cu lentile polarizate)
  • camera foto(telefon, aparat foto sau camera GOPRO)
  • telefon
  • incalzitor pentru gat sau BUFF

 Daca nu sunteti siguri asupra unor detalii din bagajul vostru, nu intrati in panica!

Contacteaza-ne!                pentru toate detaliile necesare!

Tel: +40 721 635 988
Email: contact@robikemania.com

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. Termeni și condiții

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Regulamentului 679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Robikemania.com prelucrează datele furnizate de dumneavoastră prin folosirea servicilor de colectare de date si de formular de cerere oferta/etc disponibile pe acest website in conditii de maxima siguranta si numai pentru scopurile specificate.

În cazul în care dumneavoastră puneți în mod voluntar la dispoziția Robikemania.com orice date cu caracter personal, pentru care vi s-a cerut in mod expres consimtamantul, prin aceasta vă dați acordul ca Robikemania.com, în scopul și pe durata determinată de specificul tranzacției, să înregistreze aceste date și să le administreze.

Respectăm caracterul privat și securitatea informației furnizate atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter privat, scop în care aplicăm prezenta politică de confidențialitate.

2. Scopul colectarii datelor

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, respectiv informarea dumneavoastra, prin sms, e-mail si/sau telefonic cu privire la promotiile si campaniile desfasurate de catre Robikemania.com, produsele noi; 

– Profilarea consumului dumneavoastra; analiza preferintelor dumneavoastra personale, a comportamentelor si a intereselor dumneavoastra, pentru a putea obtine interesul dvs viat de la Robikemania.com.

Prin completarea datelor in formularul de contact / cerere oferta, vizitatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Robikemania.com si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

Robikemania.com va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, Robikemania.com va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii.
Robikemania.com garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

De asemenea, Robikemania.com  poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

3. Înregistrarea si utilizarea datelor

Pentru simpla vizualizare a continutului webste-ului www.robikemania.ro, nu este nevoie sa ne furnizati date personale insa pentru utilizarea anumitor servicii puse la dispozitie de website-ul nostru, este nevoie de date personale, dupa cum urmeaza:

Date personale prelucrate Scop prelucrare date personale Durata de stocare a datelor personale
Nume prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de contact de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate
Email prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de contact de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate
Telefon prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de contact de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate

 

4. Securitatea datelor

Robikemania.com garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

SITE-ul foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul acesteia. In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul, Robikemania.com nu-si asuma nici o responsabilitate.

5. Informare

Nu sunteți obligat(ă) să ne furnizați datele dumneavoastră în scopurile menționate in prezenta politica de confidentialitate. 

Pentru datele furnizate de dumneavoastră prin intermediul acestui site, asigurăm administrarea acestora în condiții de siguranță și vă garantăm drepturile prevăzute de Legea 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora și de Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (dreptul de acces, de intervenţie, de a nu fi supus(ă) unei decizii individuale, de a vă adresa justiţiei, de a va opune în viitor prelucrării şi de a solicita ştergerea lor. 

Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin email la office@robikemania.ro

6. Legislație

Respectăm cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completatã de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. Prezenta politică de confidențialitate se supune legislației române în vigoare. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul nostru. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competența instanței judecătorești.

Ghidare si asistenta

Echipa noastra este pregatita sa va ofere pe traseele parcurse asistenta turistica, asistenta medicala si asistenta tehnica de specialitate, de asemenea partea de logistica fiind foarte bine acoperita.

ghidare si asistenta

Inchirieri biciclete

In pachetele oferite de noi exista si posibilitatea de a inchiria biciclete, flota noastra avand o gama foarte variata de la biciclete de copii, la biciclete de adulti cu echipare standard, mergand pana la biciclete de performanta crescuta, cu echipare superioara

inchirieri biciclete

Transport si logistica

Logistica este foarte amanuntit pusa la punct, toate aspectele fiind luate in calcul: transportul la si de la aeroport al participantilor, transportul bicicletelor la diferitele locatii, cat si transportul intermediar pe traseu.

transport si logistica

Wow! What a great party at the end! Bright firecamp and delicious traditional food... hope to save me some for next year ;)

- Helen, Norway

Most wanted packages

Alte servicii de agrement

scoala de schi predeal, scoala de sky predeal

Scoala de schi si snowboard

Aflata la baza partiei Clabucet din Predeal, scoala de schi SkySnowSchool [...]

Scoala de schi si snowboard

team building

Team building experiences

Activitati outdoor dinamice ce cresc coeziunea de grup

traseu bicicleta teambuilding

tabere copii predeal

Tabere tematice pentru copii

O alternativa pentru o vacanta perfecta pe parcursul a patru anotimpuri, in tabere de iarna, tabere de vara, primavara ori toamna [...]

Tabere tematice pentru copii

Newsletter

Follow us

sus
Call now!